Boodschappen Plusbus

Bent u slecht ter been? Gaat u liever niet alleen om boodschappen? Of wilt u gewoon een gezellig dagje uit? Stap dan in de Boodschappen PlusBus van Wilskracht Werkt. U kunt gebruik maken van deze dienst in de wijken Delfshaven en Noord.

Samen met maximaal zes andere passagiers en twee busbuddies gaat u gezellig op pad. De PlusBus is bedoeld voor ouderen die door lichamelijke gebreken niet meer in staat zijn zelf boodschappen te doen of een dagje uit te gaan.

Maar er is nog meer
Er worden ook regelmatig uitstapjes aangeboden, bijvoorbeeld naar toeristische attracties, musea of een City Tour.

Hoe werkt het?
De wijkbus haalt u graag op voor het doen van uw boodschappen en om u te brengen naar een afspraak bij het ziekenhuis of zelfs naar de kapper! Bent u klaar om weer naar huis te gaan? Dan kunt u de Plusbus bellen en dan komen zij u weer ophalen. U kunt minimaal een dag van tevoren telefonisch reserveren en u heeft geen zorgen voor morgen. Er is plek voor een rolstoel of rollator in de bus. Klik hier om de flyer te downloaden.

Kosten
De kosten voor de wijkbus bedragen voor een lidmaatschap voor een jaar servicepas. Voor de de ritten binnen Delfshaven of Noord wordt een ritprijs gerekend. Zie tarieven. Wilt u meer informatie over dit project neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Plusbus Noord Angelika Muller (06-57579070) /angelika@wilskrachtwerkt.nl

Plusbus Delfshaven Carl van Driel (0642487420) /carl@wilskrachtwerkt.nl