Overschie

Hieronder vind je een overzicht van alle diensten die wij op dit moment aanbieden in de wijk Overschie.
Wil je meer informatie over onze projecten en weten wat wij nog meer doen?

Activiteitencentrum Plein13

Plein13 is een bruisend activiteitencentrum voor senioren in Rotterdam Overschie. U kunt hier terecht voor een kopje koffie, een praatje of een heerlijke maaltijd. Ook worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Iedere dag zijn onze vrijwilligers aanwezig om luisterend oor te bieden.
Kom gezellig langs!

Bent u benieuwd naar onze hapjes en drankjes? Download hier onze prijslijst.

(bereikbaar dinsdag t/m vrijdag)

Open Inloop

In Wijkcentrum Schiemond (Dempostraat 143) kun je terecht voor informatie op het gebied van administratie en financiën. Onze vrijwilligers helpen je hier graag mee. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor informatie over welzijn, activiteiten en voorlichting. Kom gerust langs!

(bereikbaar dinsdag t/m vrijdag)

De Thuisexpress

Thuisexpress biedt zorgvragers persoonlijke ondersteuning op afroep op het moment dat dit echt nodig is. Voor VGZ-verzekerden biedt Thuisexpress kortdurend huishoudelijk hulp en ondersteuning na een ziekenhuisopname wanneer er geen WMO-ondersteuning is en niemand in de eigen omgeving om de verzekerde thuis te helpen.

(bereikbaar maandag t/m donderdag)

Bezorgmaatje

Heb je regelmatig medicijnen nodig en zelf niet in staat om deze bij de apotheek op te halen? Dan biedt het Bezorgmaatje van Wilskracht Werkt uitkomst! Een speciaal getrainde vrijwilliger haalt de medicijnen op en brengt ze bij jou thuis. Maar ook voor een luisterend oor, een praatje of even samen een kopje koffie of thee drinken. Ze helpen iemand op weg en blijven net zo lang komen totdat iemand weer zonder hulp en met zelfvertrouwen verder kan.

(bereikbaar maandag, dinsdag en donderdag)