Ommoord

Hieronder vind je een overzicht van alle diensten die wij op dit moment aanbieden in de wijk Ommoord.
Wil je meer informatie over onze projecten en weten wat wij nog meer doen?

Sociale Alarmering

Wilskracht Werkt verzorgt in Servicecentrum Te Hoogerbrugge, Ommoord, de Sociale Alarmering. In geval van nood kunnen bewoners met behulp van een alarmknop 24 uur per dag contact opnemen met een medewerker van Wilskracht Werkt. Zij verlenen de ‘eerste’ hulp en geven advies bij hulpvragen.

(bereikbaar dinsdag t/m vrijdag)

(bereikbaar maandag, dinsdag en vrijdag)

De Thuisexpress

Thuisexpress biedt zorgvragers persoonlijke ondersteuning op afroep op het moment dat dit echt nodig is. Voor VGZ-verzekerden biedt Thuisexpress kortdurend huishoudelijk hulp en ondersteuning na een ziekenhuisopname wanneer er geen WMO-ondersteuning is en niemand in de eigen omgeving om de verzekerde thuis te helpen.

(bereikbaar maandag t/m donderdag)

Bezorgmaatje

Heb je regelmatig medicijnen nodig en zelf niet in staat om deze bij de apotheek op te halen? Dan biedt het Bezorgmaatje van Wilskracht Werkt uitkomst! Een speciaal getrainde vrijwilliger haalt de medicijnen op en brengt ze bij jou thuis. Maar ook voor een luisterend oor, een praatje of even samen een kopje koffie of thee drinken. Ze helpen iemand op weg en blijven net zo lang komen totdat iemand weer zonder hulp en met zelfvertrouwen verder kan.

(bereikbaar maandag, dinsdag en donderdag)